söndag 26 oktober 2008

Bangkok - antligen framme

Efter att vi checkat in pa arlanda sa behovde vi inte vanta lange pa att fa kliva ombord pa planet, efter en 2h lang flygtur var vi framme i Moskva dar vi fick vanta 5h pa nasta plan till Bangkok. Kan ni tanka er, det finns inte en enda bankomat pa Rysslands flygplats, detta medforde att det inte blev ngn mat for oss eftersom vi dels packat matsacken i fel vaska(den som vi var tvugna att checka in) och dels eftersom inga av matstallena pa flygplatsen tog kreditkort. Sa dodhungriga klev vi pa planet och fick ata av flygmaten som inte var mycket att hurra for.

Efter en 9h lang flygresa med fulla ryssar, slagsmal i framre delen av planet och kass mat sa landade vi i Thailand klockan nio imorse. Vi har nu akt taxi till det vandrarhem vi bestamde oss for att besoka, kostade 45kr var =) Det ar inte direkt fint har men iaf rent och trevligt. De har gym och pool.. Det ar ratt lortigt har i Bangkok och det luktar pytn pa vissa stallen .

Imorrn ska vi nog in till bangkoks mer centrala delar, dels for att skaffa visum till Kamodja och dels for att se oss omkring.

Nu gar vi bara och vantar pa att fa sova(kan inte lagga oss an eftersom vi maste komma in i dygnsrytmen).

Ha det bra allihopa! puss och kram Jens och Eve

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjaa!! d va väll tur att resan gick bra, här hemma e allt som d ska. klantigt med mackorna :P
ja hur varmt e d där nere, å hur stor e tidskillnaden? vad bra att du var så snabb att skriva mamma var så orolig för dej.

puss å kram Mamma, Pappa å Henke
:-)