tisdag 28 oktober 2008

Central World

Hej!
Idag akte vi till Central World med Skytrain, precis som det later ar det ett tag som gar pa en bana hogt ovan marken. Det gick mycket snabbare an taxi och var lite billigare, men vi fick vandra runt en bra bit for att komma till att stationer och ratt kopcentrum. Nar vi skulle hem med skytrainet sa fick vi inte ga genom ett visst kopcentrum eftersom prinssesan av thailand var dar.

Vi shoppade inget i Central world eftersom dar var priserna lika som hemma i sverige, nastan i alla fall....Fynden hittade vi ist pa gatorna och i de lite mindre varauhusen. Idag kopte vi underklader, god mat, choklad fodue med 4 glassorter och till det bananer och melonkulor och kex, diadem, en kang rosa/vir rutig lang skjorta, en guidebok om hela sydostasien. En sadan som Eve bestallde hemma, sa nu behover Kenneth ej ge den som kom pa posten till Karro! Har en egen nu!

Nu har vi kakat middag och imorrn bar det av till Kambojas grans, vi ake till norra busstationen tidigt pa morgonen och forsoker hitta en buss som gar till en gansovergang mellan thailand och kambodja. Onska oss lycka till, det kan vi kanske behova = D

Puss pa er och God Natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej goa vänner!

Jag förstår att dagarna är fylld av nya intryck och upplevelser.
Det vore roligt om ni kunde lägga in bilder.Det skulle lysa upp vår tillvaro här hemma i höstmörkret. Jag åt Thai-mat med pinnar på Odeng. i S-viken på lunchen idag. Jag hoppas att ni kan imponera med er pinn-konst. Kanske ni byter ut besticken när ni kommer hem.
Akta Er För Sötsaker!
Jag önskar Er lycka till på färden!

Puss Puss!! önskar Iréne

Anonym sa...

Det är så roligt att läsa om vad ni gör! Ni verkar ha det jätte bra och hoppas att det fortsätter så. Tänker på er och var rädda om er! Kramar från Stängselvägen 26!