lördag 17 januari 2009

Koh Tao - snorkling

Hejsan!
Idag har vi vart och snorklat. Vattnen har ar fantastiska med jattemycket fargglada fiskar, koraller och annat spannade. De andra snorklingsturerna var ingenting jamfort med denna, antligen fick vi riktig snorklingsutrustning: fenor, en bra mask och ett bra ror. Med bra mask menas en som inte lacker in vatten hela tiden hur hart man an spanner.

Utflykten borjade med att vi skulle snorkla och spana efter ofarliga hajar. Det var svart i borjan med fenorna, tills det att man fick in tekniken. Evelina lyckades aven se en haj, dock endast kort da den simmade over kanten pa ett korallrev. Hajen var inte sa stor men det var coolt enda.

Sedan bar det ivag till annu ett snorklingsstalle dar det fanns mycket fina fiskar. Efter detta var det lunch och vidare till en liten privatagd o som ligger en bit ovanfor Koh Tao. Vi fick betala 100baht (25kr) for att ga iland men det var det lugnt vart. Denna stranden var annu snyggare an den forra vi var pa. Vattnet absolut turkos/klarblatt omringat med stenar/klippor pa ena sidan, gronska mittemot och oppethav at vanster. Otroligt!

Nu pa kvallen har vi atit grillspett igen, kunde inte halla oss. Det var sa forgrymmans gott forra gangen :P

Igar var vi pa thaiboxning, det var haftigt. Bra stamning, en del fighter battre an andra men pa det hela taget var det underhallande. 2 matcher med tjejer ocksa, det var kul.

Nu ska vi ga och kika pa nagon film pa en av barerna/resturangerna har. Hade bra! Puss och kram

Kommentera garna!!!

Grillspettsmiddag

Jens har somnat vid bordet efter en hard dag med snorkling


Utsikt fran resturangen

Turkosblatt vatten




Har har vi fena pa snorkling


Fiskstimm


1 kommentar:

Anonym sa...

Suveränt sköna dagar i solen! Vad fin Ni är!!!
Vad härligt med alla häftiga naturupplevelser. När Ni kommer hem är det bara att blunda och minnas , de sitter kvar bara att plocka fram, som stört sköna bilder. Jag har städat och gjort fint i Jens rum idag. Belöning kommer snart, pappa Kjelle hämtar mat från Malaysia Butterfly!! Vi längtar efter Er och ser framemot att Ni snart kommer Hem!!!
Förbered Er på att det kan vara rejält kallt, i morse var det -17, Det blir lite ovant för för ER! Björn -Mamma, Duka NU!!!
Ja, JA,ska bara avsluta först!
STORA KRAMAR till ER !!
Puss Mammi, Pappi o Björen