onsdag 14 januari 2009

Koh tao

Hejsan allesammans!

Nu har vi vart här i Koh tao några dagar. Finns inga stränder att ligga på här för att det är högvatten just nu och det skulle inte avta förens någon gång i februari men då är ju vi inte här längre utan hemma! Så på brist på stränder hyrde vi en varsin cykel igår och tog oss till andra sidan ön. Där fann vi ett mysigt ställe med pool och bar/restaurang och även soldäck. Under tiden vi var där fick vi njuta av lite svalkande passionsdricka god mat och även av mycket sol då molnen lös med sin frånvaro...Äntligen! Vid 6 tiden var stället fullproppat med balonger och en skylt hade kommit up där man kunde tyda att någon fylde 40 år. Det var då dags att dra sig tillbacks till hotelet.
Vid middag åt vi på en resturnang som serverade bbq. Bakadpotatis med 2 grillade spett och sallad till priset av 30kr kan det bli mycket bättre? Då maten är utomordäntligt god och spetten välfylda med kött,grönsaker och frukt!

Dagarna går fort här borta i värmen när man ligger och slappar. Idag har vi inte gjort något mer än att vara på standen men skönt är då de.


Kram och Puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjenare!
Njut nu av de sista dagarna ni har kvar i värmen, snart är ni hemma i kyliga Sverige.
Själv så har jag avklarat alla tentor för den här terminen nu, och resultaten har varit fina! ;)
Så det är gott.
Idag har jag varit på stan här i Linköping och handlat lite idag med en klasskompis och ska snart iväg och spela lite squash med en annan. :P Och på måndag drar den nya terminen igång igen, så det är fullt upp.

Hare gott