söndag 4 januari 2009

Langkawi

Hej!

Nu ar vi i Langkawi i norra Malayisa. Vi kom hit med farjan i forrgar kvall. Pa bussen hit traffade vi en jattetrevlig malaysisk kvinna som vi pratade med, vi tog aven hennes email och adress och hon sa att vi skulle kontakta henne om vi nagonsin kom till Kuala Lumpur igen :)

Forsta natten bodde vi pa ett riktigt sjabbigt vandrarhem, med delad dusch och toalett. Varken rummen eller toaletten var rena eller frascha sa vi bytte upp oss till ett lite dyrare motel istallet. 84 kr var per natt, da ar det A/C, varmvatten och egen toalett (dock maste man spola genom att halla vatten med en hink i toaletten).

Igar var det valdigt molnigt och vi kande att vi helst ville till Thailand och solen igen. Tyvarr harvi upptackt att man endast far 15dagars visumnar man aker over landgransen in till thailand, nar man inte flyger alltsa. Vi har 20 dagar kvar pa var resa nu sa vi kan inte aka in i Thailand forran om 5 dagar omvi inte hittar ett satt att forlanga visat pa. Idag var det dock mycket soligare och om detta vader haller i sig stannar vi garna har tills vi kan aka in i Thailand igen.

Imorgonsiktar vi pa att aka upp med en lift till toppen av berget har pa on, dar ska man tydligen ha utsikt enda bort till fastlandet.

Idag har vi legat och pressat pa stranden, borjar kanna oss lite stressade nu nar det bara ar 20 dagar kvar och vi fortfarande ar ganska vita. Far jobba hart pa brannan dessa sista veckor :D

Puss och kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå!
Visst är det spännande med möten,kanhända Ni ses igen.
Jag hoppas att ni får några soliga fina dagar. Pass upp bara så Ni inte bränner Er. Pressa lagom!
Förmodar att Ni redan har grundat, eller hur? För oss blekfisar här hemma är Ni fin fina. Just nu har Vi -20gr.C. Det biter i kinderna och tummarna domnar! Var glad att Ni kan njuta av värme och lite sol!
Kramis Mammis i -viken!

Charlie sa...

Ja men se till att de 20 dagarna går fort för fy sjutton vad jag saknar nu! blir lite avis när jag ser bilderna oxå :P