torsdag 8 januari 2009

Langkawi - Ko Tao (Thailand)

Hejsan!

Idag har vi vart pa Island hopping. Vilket betyder att vi forst besokte en o som sag ut som en gravid kvinna pa hall och som hade en sotvattensjo i mitten dar vi fick bada och sola. Det fanns aven mycket apor pa on, som attackerade besokare som sag ut att bara pa smaskigheter sasom chips och godis.

Sedan akte vi vidare for att mata ornar fran baten, det var riktigt haftigt, det kom en hel flock av ornar ned mot vattenytan nar maten kastades i.

Efter detta tog baten oss till en av de vackraste stranderna vi sett pa denna resa, vattnet var klarblatt och sanden vit och pudrig. Vid tva tiden pa eftermiddagen for vi tillbaka till hotellet och fick spendera resten av dagen pa den vanliga stranden.

Nu har vi nyss bokat resa till Ko Tao i Thailand dar vi tankte spendera det som aterstar av var resa, kanske tar vi en avstickare till en annan o om vi trottnar pa Ko Tao. Bussen hamtar oss klockan 7.45 imorgon vid hotellet och vi kommer fram till Ko tao klockan ca 6 pa morgonen nasta dag, blir en riktigt lang resa med andra ord!

Den gravida kvinnoon


Jens badar i sotvattensjon


Den matgalna apan

Puss och kram!

Inga kommentarer: