fredag 5 december 2008

Bangkok - Khao San Road

Hejsan!

Igar anlande vi till Bangkoks flygplats vid 14-tiden, vi hade ett himmla flyt att vi kom med flygplanet pa ratt dag, vart forsta plan som skulle ga klockan nio pa morgonen var installt fick vi reda pa dagen innan, sa da blev vi ombokade till ett plan klockan 12.50 istallet. Fran Bangkoks flygplats sa tog vi en taxi till backpackersomradet i Bangkok och checkade in pa ett vandrarhem. Det ar stor skillnad pa denna delen av Bangkok och pa den vi bodde i forra gangen. Har ar fullt av turister och matstallen till skillnad fran forra gangen vi var har da vi bodde mer utanfor staden, dar fick man se mer av vardagslivet har i Bangkok.

Idag ska vi ta expressbaten till Chinatown och kolla in marknaderna och byggnaderna dar. Pa kvallen ska vi kanske aka och kolla pa thaiboxning, men det ar inte bestamt an sa vi far val se.

Vi har i alla fall bokat en dagsutflykt imorgon, till en flytande marknad, ett krigsmuseum och ett tigertempel. I tigertemplet far man klappa tigrarna och ta kort pa dem. Vi hoppas pa att det ska bli en givande och rolig tur.

Igar fyllde kungen av Thailand ar, sa det var ett fasligt firande har. Alla hade gula trojor, vilken ar kungens farg, och pa kvallen lystes hela himmlen upp av sprakande fyrverkerier.

Ha det bra!

Pussar och Kramar

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEJ KÄRA LUFFARE!
Skönt att det går bra för Er!
Det låter som ni utnyttjar tiden väl. Ni får ta någon vilodag i allt turistande,he he. Jag förstår att det finns massor av intressant att göra.Det kan vara svårt i Bangkok. Jag hoppas att vi får se bilder på tigrarna.Vi får hoppas att de redan är regält mätta när ni träffar dem! Jag ska snart åka till Gävles stora glasklocka för att se och uppleva en unik modevisning. 15 designers tolkning av skulptral medvetenhet.
Kram från Mamma Iréne

Knisse sa...

Åhh jag var också i bangkok när kungen fyllde år förra året!! :) Vilket enormt firande det var för honom. Alla hade i princip på sig gult den dagen som var "årets" färg. Häftigt.