lördag 6 december 2008

Bangkok - Oturlig borjan

Hej!

Vi har inte fatt en sa bra start har i Bangkok. Det hela borjade igar da vi skulle aka pa thaiboxning pa kvallen. Nar vi val ko mdit sa visade det sig att biljetterna kostade 1500 Baht (365kr) for andra klass och 2000 Baht (487kr) for forsta klass. Detta tyckte vi var alldeles for dyrt for 2h underhallning, vi som inte ens ar insatta i hur thaiboxning fungerar!!! Efter detta misslyckande sa gick vi for att ata nagonstans, tankte att vi kan ju ata lite finare nu nar vi inte ska ga och gora nagot annat denna kvall sa vi bestallde in nudlar med skaldjur och stekt ris med krabba for 85kr (trodde vi)... Nar vi skulle betala sa visade det sig att det tog 10% i serviceavgift och 7% for nagot annat, efter en stunds protesterande sa orkade vi inte braka langre och gav dem deras 60 baht, inte speciellt mycket men vi tyckte att det var varan ensak om vi ville ge dem dricks eller inte..

Tillbaka vid Khao San Road sa bestamde vi oss for att det vore en rolig ide att smaka en cocktail bucket, en liten hink billig hink med dricka, 300 Baht. Vi tog en Sex on Khao San Road, se nedan.. Den var god och det var roligt att dricka ur en hink :D



Jens tunga efter drinken


Sedan spelade vi lite biljard och var duktiga och gick och lade oss klockan 12 eftersom vi skulle upp vid sex imorse och aka och kolla pa tigrarna.

Imorse vaknade vi av knackningar pa var dorr klockan 07.30, dar utanfor stod receptionisten och sa att bussen hade vart dar tva ganger och fragat efter oss. Vi insag att alarmklockan tydligen inte hade fungerat sa vi kastade pa oss kladerna och rusade ner till entren..men foresent.. Evelina ringde till foretaget och nu tror vi att vi kommer fa en ny biljett imorgon (forhoppningsvis gratis).. vi haller tummarna.. Det blev som sagt en mycket oturlig och klantig borjan pa var vistelse har i Bangkok.

Idag far vi istallet ga till nagon park och lagga oss och lasa bok och spela spel. Inga dyra bravader idag ifall vi inte far den nya biljetten gratis.

Puss och Kram

Fyverkerier for kungen
Evelina i nya uppsydda klanningen
Jens pa kungens fodelsedag

3 kommentarer:

Knisse sa...

Det är synd att dom är så förbannat dyr på Thaiboxningen, för de är underhållande att se. På Koh Samui, där jag bodde hade dom underhållning varje lördag gratis tjej thaiboxning, barflickorna som tävlade mot varandra. O så bjöd dom in någon kille som var lite bättre. Tjejerna var jätte duktiga.

Föresten, vad modiga ni är som klagar om ni inte är nöjd med priser, sånt är jag jätte feg med.
Vad är det föresten för pump som Jens har? Diabetes? Blev bara nyfiken när ja såg ni skrev den gått sönder o den vekrade va viktig.

Mvh
Katarina

Anonym sa...

Tjaa! Alice är i final i globen :D så nu vet du vad vi ska göra nästa fredag:P det verkar som om ni har d roligt där borta, försök att sätta alarmet på rätt tid på mornarna ;)
Mamma, pappa å Henke

Charlie sa...

sAKNAR er massa! o fan va snygg du är i nya frisyren eve ;)