torsdag 25 december 2008

Jul pa Phi Phi Island

Hej!

Julaftonen blev riktigt trevlig, vi borjade dagen med att ligga och slappa pa stranden aven om det inte var sarskildt mycket sol. Sedan gick vi och kollade pa Kalle Ankas julafton och drack glogg. Till middag hade vi bokat bord pa en resturang, till forratt fick vi rokt lax, gratinerade musslor, vitloksbrod och sallad. Huvudratten bestod av tva sorters kalkon och anka i vitvinssas med rostad potatis och gronskaker. Till efterratt valde Evelina bananasplit och Jens tog crepes med apelsinromsas. Efter middagen satte vi oss pa ett cafe och drack kaffe och spelade kort.

Vi bytte aven julklappar, Evelina fick 2 parfymer, 2 t-shirts och en vaska som ar praktisk for utflykter. Jens fick ett balte och en fin klocka. Pa kvallen pratade vi aven med vara familjer pa telefon, det var trevligt!

Vid tolv satt vi pa stranden med en varsin drink och kollade pa de olika fyrverkerierna och eldshowerna fran klubbarna/barerna pa stranden.

Igar, pa juldagen sa sov vi lange och sedan bestamde vi oss for att vandra up ptill utkiksplatsen har pa on. Vi tog med oss badkladerna eftersom vi tankte ga ner pa andra sidan om utkiksplatsen, till en strand som ligger pa andra sidan on. Det var en valdigt fin utsikt fran berget och man kunde se nastan hela on darifran! Det visade sig att det inte var det enklaste att ta sig till den andra stranden, efter att ha vandrat i jungeln efter en stig ett tag sa sag vi antligen vattnet. Jiphhi tankte vi, vi ar framme! Men icke, vi var tydlign ganska hogt upp pa berget sa efter en fasligt lang och valdigt brant nedforsbacke i svar terrang sa var vi nere vid stranden. Turligt nog sa var stranden bebodd med bland annat bungalows sa vi kunde dela en taxibat med ett annat par tillbaka till piren/centrum.

Vadret var mulet och blasigt igar sa vi hyrde en dvd och kopte 5 filmer (med valdigt olika kvalitet!! :/) som vi tittade pa pa eftermiddagen och kvallen.

Idag gar vi till stranden eftersom vadret ar lite battre :D

Puss och Kram Jens och Eve

Ps.bilder kommer snart!Ds.

Inga kommentarer: