måndag 29 december 2008

Malaysia - Kuala Lumper

Hej!
Imorse anlande vi till Kuala Lumper, bussen var framme vid 4-5 tiden pa morgonen, yrvakna klev vi ur bussen och letade oss fram till ett vandrarhem som hade oppet. Nu bor vi i ett eget rum men med delad toalett, for 60kr natten. Idag har vi varit och kikat runt har i huvudstaden. Bland annat har vi shoppat lite parfym :D

Vi tankte stanna har over nyar och sedan fara vidare uppat, kanske till en annan del av Malaysia, mojligtvis Georgetown eller en ogrupp ovanfor Georgetown eller kanske tillbaka till sodra Thailand.

Evelina ar nu inne pa sin tredje penicillinkur. Hon var till doktorn pa Phi Phi Island och han sa att det var jattekonstigt att det blivit inflamamtion i andra orat ocksa. Fick en spruta i rumpan, mer penicllin fler ganger om dagen, antiinflammatoriska piller och orondropper. Det gor inte ont i orat men det kanns lite konstigt, efter denna dunderkur med mediciner hoppas vi verkligen att denna envisa inflammation forsvinner!

Imorgon kanske vi ska kolla in nagot museum eller sa.. vi far se vad vi hittar pa :P Finns mycket att kolla pa har..

Ha det bra allesammans!

Puss och Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ungdommar!

Helt otroligt nu ska vi fira nyår igen. Det var ju inte länge sedan vi firade och skålade hos Thors/ Janson i Västanbyn.Joni hade svårt att lämna ifrån sig micken i sing star tävlingen. Oslagbar var Maggan! Ni firade nyår med Forsbacka gänget. Eller hur?
Vi här hemma önskar ER all lycka och framförallt att Ni får vara friska. Galet glada dagar!
ETT UNDERBART GOTT NYTT ÅR TILL ER !!
Önskar Jonathan, Björn, Kjell och Iréne

Anonym sa...

Vi önskar er ett riktigt gott nytt åt! Ni ser ut att ha det riktigt bra och kul på alla vis! Hoppas Evelinas öra är ok! Vi har minus 8 grader här hemma, ni ser ut att ha det en aning varmare!;) Kramar från Stängselvägen!