lördag 20 december 2008

Phi Phi Island

Hej!

Imorgon aker vi till Ko Phi Phi island (dar filmen The beach med Leonardo Dicaprio for ovrigt spelades in). Dar ska vi fira jul och eventuellt nyar. Vi bokade tva olika hotell de tva forsta natterna eftersom det billigaste som vi ville bo pa inte var ledigt forsta natten, sedan far vi se om vi vill stanna pa det billiga hotellet over julaftonen eller om vi tar ett annat. Eller billigt och billigt, 1000Baht nattem ar mmer an vi nagonsin bott for forrut, men det ar hogsasong har nu!

For ovrigt sa ar det en bild fran Phi Phi Island uppe i vanstra hornet pa bloggen. Vi satte dit den innan vi akte och visste inte ens att vi skulle besoka det stallet, upptackte att det var dit vi skulle idag sa det var lite coolt :D

Idag har vi kopt julklappar till varandra som vi ska byte den 24e... Efter detta gick vi ner till stranden och tog ett kvallsdop och sedan har vi atit middag.

Evelinas oron ar nu pa battringsvagen. Hon var till doktorn och fick oronen urskoljda fran var och vax, sedan fick hon annan antibiotika, fler avsvallande piller som skulle vara battre och orondropparsom renar oronen.

Jens har inte startat pumpen an for diabetesskoterskan var sjuk sa hon kan inte skicka basaldoskurvan for vilka doser han ska ha installda pa pumpen :(

Ha det bra allesammans!

Puss och Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan där kusinen och evelina:D
hur mycket kostar en iPod där i thailand? ida och ja är sugen på en varsin sådan och den kanske är billigare där ni är än i Sverige? Isåfall kanske ni kunde köpa 2 st och att vi förde över pengar på erat konto? ni kan ju höra av er på något sett eller om vi ses på msn. Kram Ida och Lisa.

Anonym sa...

Hej igen pepparkakorna ;P

Jensa, men det fungerar bra med sprutorna? Hoppas det fixar sig denna vecka med insulinet!!!

Evelina, hoppas det blir bättre snart. Jag vet att du är tålig, men du måste vara rädd om dig också, tänk på det ;P

Hare så jätte bra nu, och om vi inte ses på msn får ni ha en riktig bra jul och nyår ;P MVH/ Björn

Anonym sa...

Hallå där i bungalowen!

Nu är Julafton snart här,
stjärnor gnistra och tindra.
Ljus lysa i var hus,
öppen spis och julegris.
Snön ligger tätt över taken,
Endast tomten är vaken.

Näe, jag ska nog lämna det där åt poeterna. Tänkte bara försöka dela med mig av lite julstämning. :P

Jag måste bara nämna de där tigrarna, de måste ju ha varit drogade, finns ju inte på världskartan att de var så där slöa för att de var mätta!

Själv är jag i Sandviken nu efter en lång och omständig resa hem igår.
Idag har jag varit ute på stan och handlat lite julklappar så det har varit trevligt.

Ni får ha en riktigt god jul.
Sköt om er.

Hälsningar
Jonathan

Anonym sa...

Ha en riktigt God jul!

Kramar familjen Thor-Janson!