fredag 28 november 2008

Ha Long Bay




Hejsan!
Igar morse akte vi med buss till hamnen i Halong Bay dar vi blev upplockade av en bat. Baten var ganska stor, hade en resturangavdelning, ett soldack pa taket och ett antal hytter. Efter att vi vart och kikat pa lite grottor sa blev vi tilldelade rum och fick jattegod och stor lunch och middag. Det blev dock valdigt kallt pa kvallen (ar ganska kallt har i Halong Bay i huvudtaget om man inte ligger i solen nagonstans dar det inte blaser for mycket) sa vi gick och lade oss ganska tidigt eftersom vi skulle upp klockan sex dagen efter och paddla kajak. Kajakpaddlingen var riktigt rolig, men ganska kort, endast 45 min fick vi paddla runt.

Efter Kajakpaddlingen var det frukost och byte av bat, den nya baten tog oss till Cat Ba Island dar vi fick bestiga ett berg i Cat Ba nationalpark, det var ganska brant men tog bara 2h upp och ner sa det var inte alltfor langt. Utsikten fran toppen var otroligt vacker, alldeles bergit och gront!
Bussen skjutsade sedan oss vidare till Cat Ba city dar vi fick ett hotellrum pa ett 3 stjarnigt hotell, det lyxigaste rummet vi haft hittills. En dubbelsang, 2 enkelsangar, stort badrum med badkar, balkong, tv och kyl.
Pa eftermiddagen gick vi ut for att utforska omgivningarna, vi hittade tva strander varav vi stannade pa den ena och lade oss bakom en klippa och solade och laste bok. Nar det blev for kallt sa kastade vi lite boll istallet och begav oss sedan till hotellet for att kaka middag.
Grottor

Likadana batar som varan

Soldack


Ha Long Bay
Nationalparken



Utsiktsplatsen i nationalparken

Stranden



Stranden





1 kommentar:

Anonym sa...

Jens vart tog vägen vägen?