onsdag 26 november 2008

Hanoi

Hej!

Nu ar vi i Hanoi, kom hit imorse klockan sex. Nar vi anlande till busshallplatsen sa tog vi en taxi, men efter ett tag markte vi att mataren gick valdigt snabbt, tillslut var vi tvungen att tvinga chaufforen att stanna, vi klev ur och efter lang disskussion gav vi honom pengarna. Sedan forsokte han lura oss och saga att vi hade gett honom en 10.000 lapp fast vi hade gett honom ratt, 100.000. Slutade alltsa med att vi fick ga sista biten, men tack vare reseguidens karta hittade vi fram till ett vandrarhem tillslut.

Sjalva bussresan var ocksa ett aventyr, vid 12-tiden stannade bussen och folk gick ut for att ga pa toa i naturen. Jens med. Nar han sulle kissa rakade han ga lite langt ut, det var morkt och dikeskanten syntes inte, plums sa det. Sa resten av bussresan fick han ligga i underkladerna. Ipoden klarade plumsningen bra men dock inte pumpen. Efter ett tag lade displayen pa pumpen ner sa nu far han anvanda sprutor.

Efter att vi sovit en stund pa vamdrarhemmet gick vi ut och at frukost/lunch och bokade en tur till Halong Bay, med avfard imorgon 27/11. I Halong Bay finns massa grottor, coola stenformationer och vackara naturscenerier. Vi ska vara borta 2 natter och tre dagar. Pa programmet star overnattning pa bat och pa hotell, kayaking, cykling, trekking, bad och sol (vi far val se hur det blir med det sista, verkar vara battre vader har i Hanoi an i resten av Vietnam i alla fall). Efter detta ska vi byta vandrahem med, det som vi hamna pa inatt ar vekligen inte mysigt :(

Ha det bra! Puss och Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Jag hoppas att allt går bra nu när det inte går att nå Er!!
Jag förstår att Jens har koll på insulin-enheterna.Det Bästa nivåerna nås med Pumpen! Jag jobbar på så Jens ska få en ny!

Kram Mamma Iréne