söndag 16 november 2008

Utflykt

Halloj!

Forsta on pa utflykten idag, fick bada i vattnet med badringar.. :P
Evelina aker cyclo, en trehjuling med sittplats i fram, i Saigon.

Jens sitter vid foten av ett jattetrad, tidigare under resan, i Kambodja


En likadan bat som den vi var ut med idag..



Den flytande baren.

Idag har vi vart ut med en bat och besokt olika oar och strander. Vi fick bland annat lyssna pa ett band som bestod av besattningsmedlemarna pa baten som spelade trummor, gitarr och sjong for oss. Sedan fick vi lunch, en mycket bra sadan. Vi fick ocksa snorkla, men det var sa stromt dar att det var svart att halla sig kvar pa ett stalle, sa snorklingen var inte sa lyckad. Vi fick ocksa gratis cocktails vid en flytande bar, en ring av flytbojar som en i besattningen satt i och delade ut glas, kanske inte det smartaste att dricka cocktails i havet..desutom var det stromt, han sa att om man inte passade sig kanske man hamnade i Malaysia eller Singapore..

Efter lunchen gick vi i land pa en strand och solade lite, det sken upp precis da efter att ha varet molnigt hela dagen. darefter fick vi ett fruktbord uppdukat pa baten, det var mumsigt. Sedan besokte nagra ett avkvarium men vi stannade vid hamnen och solade och laste bok. Efter det bar det av hem igen, det var valdigt bra for vi blev skjutsade med minibuss hem fran hamnen till hotellet.

















Bandet av besattningsmedlemar spelar pa rostiga trummor, en elgitarr, en tamburin ocksa sjunger guiden.













2 kommentarer:

Knisse sa...

Hamnade på er sida av en slump... Min dröm är också att bagpacka i Asien, kommer följa er blog o drömma mig bort :0)
Hur mycket pengar har var och en spart av er för att kunna vara borta i 3 månader?
Såg att ni är från Hedesunda, själv kommer jag ursprungligen från Gävle, men bor i Göteborg... Har kusiner från Hedesunda. Ha de fint.
Mvh Katta

Anonym sa...

Hej Eve o Jens!
Det är fantastiskt roligt att se bilder på er! Ni har redan upplevt så mycket. Vilket mäktigt träd Jens satt vid! Jens Du ser ut som en sticka. Jag hoppas ni tar massor av bilder som vi hemmavid får ta del av. DEt är läskigt med strömt vatten, så ta det lugnt o hör Er för innan Ni ger Er ut!!Jag önskar Er fortsatta resa lika sagolik och underbar! Jag Älskar Er!! Iréne