torsdag 20 november 2008

Hoi An

Hej!
Imorse anlande vi med sovbussen till Hoi An klockan halv sju pa morgonen. Med hjalp av var guidebok hittade vi ett bra och ganska billigt hotell mitt i centrum. 9$ natten om man stannar i mer an tva natter, vilket vi planerar gora. Resan gick ganska bra, sangarna var trangre an pa den forra bussen, men denna hade toalett sa det vagde ju upp lite :D

Nu pa dagen har vi gatt runt och tittat lite pa vad vi vill sy upp for ngt, Evelina har redan skaffat sig ett par svarta knalanga kostymshorts for 56kr, sedan har hon bestallt en kornbla kofta med vita knappar (96kr) och Jens har bestallt en plommonfargad skjorta med diverse detaljer for 80kr. Dessa ska vi fa testa imorrn vid lunchtid :D Hoppas de blir bra..

Vi vill aven bada tva sy upp en varsin jacka, och Jens ska fixa en till Jonathan med. Evelina funderar pa en ljusrosa/gammelrosa lang kappa med vitaknappar, men hon funderar pa om det ar for vagat med rosa. Jens har sett snygga jackor i skyltfonstren, gra med traknappar och huva. Ni far se bilder sedan nar kladera ar klara.

Nu ska vi snart ga och kaka middag.

Puss pa er allihopa

1 kommentar:

Anonym sa...

Gött att du inte glömde bort mig Jens, hoppas att du har alla mått du behöver bara! :D

Lägg gärna upp en bild på den som blir upp sydd åt mig också!:P

/Sköt om er
Jonathan