lördag 22 november 2008

Hoi An - Klader

Hej!

Idag har vi sytt upp klader som tokiga, bilder pa dem kommer har nedan.. Men detta ar inte alla, vi far fler imorgon. Idag har vi bestallt en varsin jacka till, Evelina en till klanning och ett par byxor och jens tva par byxor och ett par shorts till.

Har nedan ser ni ocksa bilder fran sovbussen, hur stor och bekvam den ar ;)

Det ar valdigt regnigt har, regnar minst 2-3ggr per dag vilket ar valdigt trakigt, men vi ska ju snart tillbaka till Thailand sa vi hoppas pa battre vader dar.

Puss och kram


Sa har ser sovbussen ut. Trevlig gubbe med pa bilden med :D haha
Jens pa sovbussen

Evelinas ballongkjol (88kr)
Evelinas kostymshorts (56kr)

Evelinas kofta (96kr)
Jens andra skjorta (80kr) och ett par shorts (96kr) som han har sytt upp

Jens ena skjorta (80kr)

Jonathans kappa (240kr)

Evelinas kappa (280kr)


Jens kappa (200kr)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan svejsan !!
Vilka kap ni har gjort! Det är så snyggt med skräddarsydda kläder.ni vet mitt intresse. En mörk ullkappa borde ni bårda sattsa på. Vilken snygg krage du valde Eve. på din rosa kappa! Klänningar som är enkla i modellen till gamla mor! Jag förstår att Ni skickar de i paket hem! Snart har vi ingen som skriker Maaat Maaamma! Bj. är påväg till Thailand nästa v. Hoppas att ni kan träffas där!

Kram Mor i Viken!

Knisse sa...

Oj vilka kläder, jag gillade den rosa jackan, jätte snygg. Jätte bra att ni tog med priserna, de e också intressant. Fantastiskt hur billigt det är att sy upp saker där och mycket roligare är det också. Postar ni hem grejerna eftersom eller har med dom? :0)