söndag 23 november 2008

Hoi An - mer klader

Hello!

Idag har vi inte bestallt sa mkt nytt utan mest bara hamtat ut grejer fran igar, Jens har dock sytt upp en till kappa till sig sjalv, en marinbla skepparkavaj, ganska lik Jonathans. Han har ocksa skaffat sig en till skjorta, en vinrod och en vast till sina svarta byxor (oj det blev visst ganska mkt!). Evelina har endast bestallt en skjorta i vinrott silke idag.

Pa grund av att det ar sondag idag sa maste vi skjuta upp resan till Hanoi, alla firmor som skeppade ivag klader var stangda idag sa vi maste fixa det imorgon och kan darfor inte aka vidare forran pa tisdag.

Evelina har gjort manikyr och pedikyr idag med, for forsta gangen. Det var roligt att fa fina naglar for endast 40kr..
Puss och Kram



Evelinas nya sidenklanning
Jens kostymbyxor med matchande vast..(och en lanad skitig skjorta :P)
Evelinas nya varjacka


Jens och Evelina :P
Middagsdags, Fried Wonton with Seafood.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er :)Kul att se att ni har roligt! Här hemma i hedesunda har det kommit Hur Mycket Snö som helst, påväg mot 1998 väder ;) medan de inne i gävle inte alls är lika mycket. Saknar er, och du Jens, ge evelina en stor kram ifrån mig är du snäll :) (A)

Många kramar / Julia

Anonym sa...

tjaa! vi har motionerat saxon ida. mycket snö å fem grader kallt. jackan verkar matcha shorts å sandaler väldigt bra. Alice är med bland dom 4 sista på idol. jätteskoj! krammar pappa å henrik :D

Anonym sa...

tjoho:D Älskade ballongkjolen!
Som sagt så var vi till mli i lördags :D åt tårta o spelade typ som "med andra ord", både anders o jag är värdelösa på det jag känner mig säkrare med scharader haha! Vi åkte in till stan o gick på hang loose, blev lite halvt besviken, innan jag åkte var det 89-stället nr ett på lördagar! I lördags var det nästn bara 90:or!
Pöss

Anonym sa...

Tjenare Jens!
Hur står det till med dig då, allt väl? Träffade på mamma din häromdan på affären i Sandviken, hon berättade att du var borta i asien och lekte. Vissa har det bra! =) Vad är det exakt som du pysslar med? Hoppas du har det bra iaf. Kommer du hem till sommarn? Skicka gärna ett mail och skriv några rader, skicka till rauschenbach@hotmail.com
Sköt om dig grabben å ha det bra! Kramiz "Räkan"