fredag 7 november 2008

Sihanoukville

Hej pa er!

Nu ar vi i en badort i sodra kambodja...sa nu har vi antligen fatt badat. Vi kom hit i onsdags och igar lag vi pa stranden och slappade. Idag daremot har vi vart ut pa en battur och snorklat och besokt en o dar vi kakade grillad fisk till lunch. Pa vag hem fran on fick vi syn pa delfiner i vattnet, sa da stannade vi en stund dar med baten for att titta pa dem :)

Pa kvallarna ater vid god mat och sitter i fotoljer pa stranden och dricker pinja colada och fruktshakes.

Imorrn bir det oxa slappa pa stranden och sedan ska vi forsoka ta oss over till Vietnam och Saigon.

Saknar er alla! Puss och kramar
_______________________________________________________________

Na men fy pa Saxon, fick ni upp vaden igen sen da? fick han ett anfall eller? han brukar ju inte gora sa!!? (han kanske behover aka till baka till hundpensionatet en vecka igen och lara sig lite hyfs :D) / Eve
_____________________________________________________________________

Hoppas att datorn ordnar sig, ni far val lamna in den om det fortsatter. / Jens

_________________________________________________________________

ha sa skoj pa kanarieoarna flickorna Bohlin! Ni pojkar far val passa pa att leva livet nar tjejerna ar borta! (nar katten ar borta dansar rattorna pa bordet ;P) Ha det bra allesammans! Puss Eve och Jens

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för det söta ni. Va mysigt ni verkar ha det. Jag är lite avundsjuk på er som får vara borta så länge men vi ser fram emot lite sol och värme.

Sköt om er och ha det så jättebra.
Kramar från
Jenny, Putte och Smilla

Anonym sa...

HEJ SÖTNOSAR !!
Ja.Ni är verkligen borta hemmifrån i rättan årstid. Det känns som man vill gå i ide när mörkret tränger på. Vi får glädjas med er istället! Det låter underbart att få sitta vid stranden med en drink i sin hand.Jag hoppas ni kommer att visa många fina bilder när ni kommer hem. Visst får man en lyckokännsla när man ser Delfiner leka i det fria. Passa på att njuta varje sek. !!
I morgon ska kjell Jag och Carolin
ta hem storkovan på Gävle-Travet!!
Så håll tummarna!
Lev lyckligt och komihåg att Ni finns med oss i våra tankar!

Goa kramar till Er!
Mamma I o Pappa K, Carro Hälsar.

Anonym sa...

tjaa!! jag ska oxå på trav imorgon :D tord å jag åker buss in så att vi kan ta en öl. nu är mattan inlagd å våderna sitter på plats nu fattas bara lister. Fortsätt att sola och njuta här e d bara skit väder :( saknar er så mycket..
kramar pappa, mamma å henke