lördag 15 november 2008

Nha Trang

God kvall!

Vi anlande till Nha trang vid sjutiden imrse, nagot sanar utvilade.. Fick skjuts pa tva motorcyklar till ett bra hotell med gratis internet och dubbelrum for totalt 8$, sa det tog vi. Om mammorna nu bli oroliga for det dar med motorcyklarna kan jag meddela att det ar nastan det enda sattet att ta sig fram har, speciellt om man vi ha ett hyggligt pris. De kor ganska sakta med och kanner till trafiken sa det ar lugnt (+ att det ar lag pa anvandning av hjalm har i vietnam).

Sovbussen var valdigt haftig, det var som en vanlig buss fast med sma sangar istallet for saten, mycket bekvamare an vanliga saten. Pa sangarna lag en kudde och ett tacke var. De var ganska for mkycket sma for att Jens skulle fa plats helt men det var helt okej for Evelina.

Vi blev lite besvikan pa stranden har i Nha Trang, den var iofs lang men valdigt skitig, likasa vattnet som var brunt med aljer och skrap snarare an blatt/turkost. Imorrn ska vi dock aka ivag pa en battur till fyra olika oar, vi far hoppas att de stranderna ar finare. Pa utflykten ska vi snorkla och bada m,m. Hoppas bara att det inte regnar, det ar regnsasong har nu och det ar ju inte jatteroligt att aka a kolla pa massa oar i sporegn.. men det ar iofs kanske lika bra som att sitta pa hotellet sa det spelar nog ingen roll..

________________________________________________________________

Som svar pa mammas fraga sa kan jag saga att vi mott nagra backpackers har, det kryllar av dem men vi har inte pratat med sa manga. Kan val saga att vi har disskuterat och fatt tips av en 3-4 andra backpackerspar. Tankte dela taxi med ett par fran kambodja till saigon, men det blev att vi tog buss istallet. Sedan motte vi dem pa gatan i Saigon, Vietnam nagra dagar senare! Det var lite roligt..
______________________________________________________________

Puss och Kram pa er.

Inga kommentarer: