söndag 2 november 2008

Kambodja - Phnom Penh

Tjenamors!

Nu ar vi i Phnom Penh, Kambodjas huvudstad. Det tog ca 6h att aka hit med buss fran Siem Reap. Vi bor nu pa ett gasthus som heter Royal, 8 dollar per natt for ett ganska litet rum med flakt och eget badrum.

Idag har vi vart och gymmat (i ett ganska daligt gym) och badat i pool pa ett av de battre hotellen, Goldina hette det. Sedan promenerade vi till ett hamburgerstalle och kakade :P, efter det gick vi vidare till en marknad som hette Central Market, tyvarr holl de precis pa att stanga sa vi far ga dit och titta imorrn ist.

Vi har precis vart och atit nu pa ett stalle som lag vid en sjo (fast man sag inte sjon ;D), ett lite mysigt/roligt backpackerstalle med god och ganska billig mat. At omelettpannkaka med frukt till efterratt.

Vi promenerade tebax, ca 1.5-2km och nu sitter vid har pa vandrarhemmer, de har internet som man far anvanda gratis om man bor har.

Vi har annu inte kopt sa mkt saker, vantar med att leta efter fynd tills vi ska aka hem sa att vi slipper slapa runt pa det i 3 manader! Men nar vi kommer till Bangkok for flyget hem i Januari, da blir det shoppa av!

Ha det bra allihopa!
Pussis & Kramis

Inga kommentarer: