fredag 21 november 2008

Hoi An

Hej!

Idag har vi sprungit runt som tokar och bestallt och provat klader..det ar faktiskt riktigt jobbigt. Nar kvallen kommer ar man helt utmattad och har huvudvark!!

Vi lyckades i alla fall gora nagra fynd idag, Jens har sytt upp en morkbla skepparkavaj till Jonathan (vi bestallde den imorse och den blev fardig pa kvallen!), Jens bestallde ocksa en gra kappa med huva och svarta detaljer till sig sjalv, Evelina bestallde en rosa kappa med svarta detaljer. Sedan gjorde vi en del mindre inkop ocksa, sasom 3 skjortor (en plommonfargad, en gra/svart och en svart/morkbla, en ballongkjol i silke, en kofta, ett par gra shorts till Jens och en klanning till Evelina. Evelina blev dock inte sarskildt nojd med klanningen, hon tycker den ser ut som en stadrock.. men de ska gora nagra andringar ocksa far hon prova den imorgon sa far vi se hur det blir.

Bilder pa alla ovanstaende klader kommer senare, ska ta modellbilder uppe i hotellrummet ikvall :)

Vi tanker nog ocksa skicka hem kladerna istallet for att bara med sig dem, det kostade 17$ for forsta kilot och sedan 1.55$ for resten av kilona om man skickade med "seamail", med bat alltsa. Det skulle max ta 3 manader, forhoppningsvis 2..sa vi tankte attt det kanske blir lagom till det att vi kommer hem. Med "airmail" skulle det kosta 19$for forsta 500gramen och sedan 4.7$ for varje 500gram (mkt dyrare!!!), detta fardsatt skulle ta max 1 manad, forhoppnigsvis 15 dagar..

Nu ska vi ta och satta oss pa nagon bar och dricka nagot gott och spela lite kort..

Puss pa er

Inga kommentarer: